28 de març del 2011

AUDICIÓ ESCOLA DE MÚSICA

El dia 21 de març es va celebrar a l'Escola de Música una audició en la qual un grup de nois/es de l'Associació van participar-hi.
L'escola de música fa un parell d'anys va implantar un nou recurs formatiu  anomenat "Aula Especial",
aula d’aprenentatge per a nois i noies amb necessitats educatives especials. Les classes són individuals i personalitzades segons la capacitat de cada alumne/a.
En l'audició presentada vam poder gaudir de la presentació musical que les dues noies del taller juntament amb d'altres nois ens van oferir, la Rosa Mª Crespell va interpretar cantant una cançó en anglès i tocant el piano amb una gran peça, la MªAlba també ens va delectar tocant una gran obra amb el piano.
La Rosa Mª tocant una gran cançó amb el piano!
La MªAlba tocant el piano amb el seu professor!
La seva actuació ens va emocionar a tots, van actuar com a veritables artistes, posant esforç i entusiasme en cada moment.
Desprès de l'audició, els nois/es del taller i els nens/es de la escola, van poder experimentar la música de més a prop, van poder tocar instruments tals com el piano i la bateria i sentir-se  músics per un instant.
L'Andreu se sent un gran artista tocant la bateria
Aquesta audició mostra l'esperit de superació, i les ganes d'aprendre dels nostres nois/es, tot aixó es possible amb l'ajuda que els professors d'aquesta aula de música els ofereixen desinteressadament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada