26 de juliol del 2010

PIRAGÜISME

Aquest és el segon any que participem en l'activitat de piragüisme adaptat dins del nostre Programa d'Activitat Física Adaptada i d'Integració.

Hi participem 20 nois i noies juntament amb quatre monitores durant tots els divendres del mes de juliol al pantà de Sant Lorenç de Montgai.

Per participar en l'activitat ens hem federat a la Federació Catalana de Piragüisme.

És important dir què l'Associació Piragüistica de Balaguer amablement ens cedeix el material: els kayaks, els k2, canoes, pales i armilles.


L'any passat vam començar a experimentar la sensació de lliscar damunt l'aigua, cosa que ens va agradar molt a tots, i encara que al principi ens feia respecte pujar al kayak, poc a poc vam anar perdent la por.


I aquest any fins i tot hi han hagut nois que s'atrevien a anar sols amb el seu kayak sota la nostra supervisió.


És una activitat molt enriquidora, on tots gaudim molt. Ha estat una experiència molt positiva ja que a més de practicar un nou esport, què es tot un repte, també aprenem a cuidar el material i netejar-lo, i relacionar-nos en grup.


El divendres 23 de juliol, vam compartir l'activitat amb un grup de nois de Sant Joan de Déu i el seu monitor Miguel, juntament amb la col.laboració de la Carme Adell, ex presidenta de la Federació Catalana de Piragüisme, i dues monitores més, la Rosa i la Yolanda, que amablement ens van donar unes nocions bàsiques de com agafar les pales, com fer-les anar, i com pujar i conduir el kayak i les canoes.






Cal dir que la Carme s'ha implicat molt, ha colaborat desinteressadament amb nosaltres, cedint-nos material necessari, com són els cinturons, i guiant-nos en l'activitat en general.


També hem d'agraïr la col.laboració de l'Associació Piragüística de Balaguer.

És una activitat molt divertida, us aconsellem a tots que la proveu, ja veureu com la experiència és molt gratificant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada