22 de desembre de 2010

XX CAMPIONAT TERRITORIAL DE BÀSQUET

El passat dissabte 18 de desembre de 2010, va tenir lloc al Pavelló Firal de Balaguer (antiga INPACSA) durant tot el matí, el XX Campionat Territorial de Bàsquet de la present temporada 2010-2011.Aquest campionat està organitzat per la delegació ACELL-SPECIAL OLYMPICS CATALUNYA R.T. Lleida i el Club Esportiu l'Estel, amb el suport de l'Ajuntament de Balaguer, el Consell Comarcal de la Noguera, el Consell Català de l'Esport, la Diputació de Lleida, el Club Bàsquet Balaguer, la Federació Catalana de Bàsquet R.T. Lleida, la Creu Roja i la Caixa.
Hi van participar més de 200 esportistes amb discapacitat intel.lectual de tota la província de Lleida, que competien en diferents categories en funció de les seves capacitats.

Les categories de joc eren les següents:

COMPETICIÓ BÀSQUET AMB REGLAMENT FIBA:
Està dividida en tres nivells en funció de les capacitats intel.lectuals i motrius dels participants. En la mateixa, diferents equips de les terres de Lleida lluitaven per ser campions de Lleida i representar així el nostre territori al Campionat de Catalunya. Cal destacar el primer lloc de l'equip local L'ESTEL vermell, en el segon nivell i el segon lloc de l'ESTEL blanc en el tercer nivell.


L'Estel Vermell disputant un dels partits!


L'Estel Blanc jugant contra Sant Joan de Déu!


PROVES INDIVIDUALS I ADAPTADES:
Dividides també en tres categories. Els participants van demostrar les seves habilitats individuals amb diferents circuits de conducció, passades i llançaments adaptats al bàsquet. Per part del Club Esportiu l'Estel vam obtenir molts bons resultats!!

 
Proves adaptades

Després dels partits oficials, es va celebrar un partit d'exhibició en el que l'equip que va representar Espanya als Jocs Europeus Special Olympics a Varsòvia Unificat al setembre d'enguany, es va enfrontar a una selecció del Club Bàsquet Balaguer. També cal destacar la presència del ex-jugador professional Sergi Grimau, que va ajudar a guanyar el partit al conjunt d'Special Olympics Unificat.

Volem agraïr als voluntaris del Club Bàsquet Balaguer el seu esforç i el seu interès i dedicació al llarg del campionat. Gràcies a la seva contribució, la jornada va tenir un bon desenvolupament i els participants es van sentir molt ben acollits.

Sergi Grimau ens signa una foto seva!!

Quan va finalitzar el partit d'exhibició les autoritats presents van repartir els trofeus als participants.

Estem molt satisfets de com es va desenvolupar la jornada i esperem que en any successius puguem acollir novament aquest campionat.

L'equip d'Special Olympics i Club Bàsquet Balaguer!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada