12 d’abril del 2011

EXHIBICIÓ GRUP GIMNÀSTICA RÍTMICA ADAPTADA

 Aquest passat diumenge 10 d’abril de 2011, un grup de nois/es del taller l’Estel, van participar un any més, en la exhibició de gimnàstica rítmica que va tenir lloc al polisportiu de Balaguer.
La exhibició mostrava la feina feta durant totes les sessions que han fet durant el curs, juntament amb la seva monitora Judith.
Aquest es el segon any que hi participem, gràcies a la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament juntament amb el Club Rítmica Balaguer.
No oblidem que a més de ser una activitat per millorar la seva qualitat de vida, alhora els permet també participar de les activitats esportives que desenvolupa la ciutat, i així fomentar el què és tant important la màxima integració social.
Els nois/es que van participar d’aquesta activitat són:
Joan Ramon, Teresa, MªAlba, Montse, Yanina, Xose, Mónica, Cristina, Rosa Mari, Maria, Jessica i Neus.

La Maria, la Mónica i la Rosa Mari ballant amb la monitora!!
Va ser una exhibició plena d’il·lusió, el públic assistent va aplaudir el treball que aquests nois/es amb superació, practiquen durant tot el curs, ens va agradar a tots moltissim, i ells es van convertir plenament ens uns veritables gimnastes, va ser una mostra més de la nostra adaptació.

Saludem desprès de la nostra fantàstica actuació!!

La Mònica és una vertadera artista!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada