26 d’octubre de 2011

I TORNEIG FASVOL-SPECIAL OLYMPICS


En el torneig FASVOL-Special Olympics de bàsquet unificat, ha participat un equip lleidatà format per vuit jugadors de cinc centres de la província de Lleida: Aspros, Acudam, CE Alba, Apromi i Salvador  Seguí i un noi i una noia jugadors voluntaris sense discapacitat intel.lectual.
El torneig organitzat per l'Associació de Voluntaris de La Caixa i Special Olympics és un torneig unificat en el que juguen en pista quatre persones amb discapacitat intel.lectual i un voluntari de La Caixa.
 "Un triple per a la integració" és el lema sota el qual s'ha disputat aquest torneig, en què per arribar a la final disputada a Madrid, calia guanyar prèviament la fase autonòmica.
L'equip ACELL Ara Lleida-Asvolcall, ha demostrat en tot moment la seva capacitat de superació, ja què van guanyar els primers tres partits a Barcelona, fet que els va permetre passar a la fase nacional que es va celebrar el dissabte i diumenge 22 i 23 d'octubre a Madrid.
Catalunya representada per aquest equip lleidatà va jugar el primer partit contra València amb un marcador de 28-12, el segon es va enfrontar a Extremadura, superant aquest equip per un tempteig de 31-12, els resultats no podien ser millors!
Aquestes dues victòries van donar a Catalunya el dret a jugar la final el diumenge 23 d'octubre. La final es va jugar contra Madrid, va ser un partit molt emocionant amb un marcador molt ajustat; Madrid guanyava de quatre punts a falta de dos minuts i mig. L'equip lleidatà va aconseguir arribar a empatar a falta de 30 segons i finalment tres tirs lliures van ser decisius per donar la victòria final a l'equip català per 18 a 21.

Finalment l'equip de Lleida es va proclamar campió del I Torneig Estatal i va rebre les medalles del president d'Special Olympics Espanya, Gaizka Ortuzari i del President de l'Associació de Voluntaris de La Caixa.

Cal dir, que la victòria no hagués estat possible sense el treball, durant tots aquests tres mesos, que han dedicat els seus entrenadors de manera voluntària, els entrenadors són l'Anna Pàmies, coordinadora del Club Esportiu l'Estel i l'Álvaro Terreros delegat d'Acell a Lleida.

Tant l'un com l'altre s'han esforçat al màxim entrenant de valent als esportistes durant dos dies a la setmana, motivant-los en el joc,i ensenyant-los a ser un equip. Gràcies a la seva dedicació i esforç dels esportistes, l'equip lleidatà ha conseguit proclamar-se campió d'Espanya.

Podem dir que l'equip Acell Ara Lleida-ASVOLCALL han demostrat que són els millors!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada