20 de desembre del 2011

MEETING INTERNACIONAL DE NATACIÓ, SARDENYA (ITÀLIA)

La Jèssica Vidal ja torna a ser a Balaguer, i ha tornat amb dues medalles de plata del Meeting Internacional de Natació que es va celebrar a Sardenya (Itàlia) el passat cap de setmana


Els sis nedadors que van participar el passat cap de setmana al Meeting Internacional de Natació “Special Gran Prix 2011″ van arribar a Catalunya procedents d'Itàlia amb onze medalles. La delegació va ser convidada per Special Olympics Itàlia-Team Sardegna, organitzadors del campionat.

Els resultats finals de la Jèssica han estat: argent 50 lliures i argent 50 esquena.

La ciutat italiana de Portoscuso va ser l’escenari d’aquest esdeveniment internacional on també van ser les delegacions de Special Olympics de Montecarlo i San Marino, a més dels equips italians de I Quadrifogli Vigevano i No Limits Lodi, i les delegacions sardes Polisportiva Olimpia Onlus, Millesport Cagliari, Gena Sassari, Polisportiva Olimpia Sarrabus, Tandem Mamoida, Speedy Sport Dorgali, Famiglia Insieme i Codice Segreto.

Diumenge al matí el van dedicar a visitar la ciutat de Cagliari, acompanyats pel responsable de natació de la Federació ACELL, Gaspar Vilalta, i la Directora de projectes de Special Olympics Catalunya, Montse Vilà.

L’assistència de Special Olympics Catalunya en aquest esdeveniment forma part del programa internacional de participació i col·laboració amb altres seccions de Special Olympics d'arreu del món.

Des del Club Esportiu L’Estel esperem que la Delegació Catalana d’Special Olympics continuïn seleccionant esportistes del nostre club per esdeveniments esportius com aquest!

Aprofitem l’ocasió per donar l’enhorabona a la resta de nedadores per les seves medalles i donar les gràcies al Gaspar per l’interès mostrat!

A punt de marxar cap a Itàlia! 16.12.11

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada