18 de gener de 2012

XXI CAMPIONAT TERRITORIAL DE BÀSQUET, BALAGUER 11 DE FEBRER DE 2012

El proper dissabte 11 de febrer de 2012, tindrà lloc al Pavelló Firal de Balaguer (antiga INPCASA) durant tot el matí de 10h a 14h, el XXI Campionat Territorial de Bàsquet de la present temporada 2011-2012. Aquest està organitzat per la delegació –ACELL-SPECIAL OLYMPICS CATALUNYA R.T. Lleida i el Club Esportiu L’Estel de Balaguer.


S’espera la participació de més 200 persones amb discapacitat intel·lectual de tota la província de Lleida, que competiran en diferents categories en funció de les seves capacitats.

Les categories de joc seran les següents:

COMPETICIÓ BASQUET AMB REGLAMENT FIBA:
- Dividit en tres nivells en funció de les capacitats intel·lectuals i motrius dels participants. En las que diferents equips de les terres de Lleida lluitaran per ser campions de Lleida.

PROVES INDIVIDUALS I ADAPTADES
- Dividit també en tres categories. Els participants demostraran les seves habilitats individuals amb diferents circuits de conducció, passades i llançaments adaptades al bàsquet.

Després dels partits oficials, es celebrarà un partit d’exhibició en el que s’enfrontarà l’equip ASVOLCALL – ACELL LLEIDA (campions del Campionat d’Espanya de bàsquet unificat del passat mes d’octubre de 2011) contra una selecció de jugadors del Club Bàsquet Balaguer.Esperem gaudir d’una bona jornada de bàsquet! Us hi esperem a tots/es!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada