5 de desembre de 2012

“III Encuentro Nacional de Pruebas Motrices Madrid” Special Olympics España, 30 de novembre, 1 i 2 de desembre de 2012.


El passat cap de setmana Madrid es va vestir de gala per rebre més de 80 esportistes Special Olympics que van participar al “III Encuentro Nacional de Pruebas Motrices”. Esportistes arribats d’Andalusia, Aragó, Castilla i la Mancha, Castilla i Lleó, Galícia, Múrcia, València, Madrid i Catalunya. En representació de Catalunya hi vam assistir 6 esportistes i dos entrenadors d’ACUDAM i el Club Esportiu L’Estel.

Aquest esdeveniment esportiu consistia en realitzar deu proves en un circuit on es valorava les seves capacitats psicomotrius. Aquest esdeveniment tenia com a lema “Juntos lo logramos” i no tenia un sistema competitiu, cada esportista havia de realitzar la bateria de 10 proves amb la màxima autoexigència, és premiava la participació activa i no els resultats esportius. En aquesta trobada hi van col·laborar un centenar de voluntaris de Madrid. 

La Mª ALba dins de la Bubble Pure Air que és una bombolla d'aire pur.

La Montse fent la prova de tir de precisió

El Joan a l'entrega de medalles als participants

Amb els companys d'ACUDAM representant Catalunya
 Va ser una experiència diferent a les que hem realitzat en els últims anys, un cop més hem pogut comprovar que no és necessari assolir uns nivells de competència estàndards per valorar els resultats, els tres atletes participants ens han demostrat que tot i tenir nivells motrius i cognitius diferents, podem exigir a cadascú d’ells segons el que es capaç de fer i el resultat s’enriqueix per la diversitat.

Esperem poder participar novament d’un esdeveniment com aquest ben aviat!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada