30 de juliol del 2010

Exposició Centre d'Art La Panera

És la primera vegada que visitem el centre d'Art La Panera de Lleida, plataforma de producció, difusió,i exhibició de les arts visuals del nostre pais, a més amb les activitats i exposicions generades aspira a ser un centre de reflexió que vinculi les arts visuals amb les diverses problematiques que genera la nostra societat.
La exposició que nosaltres vam visitar va ser la 7a Biennal d'Art Leandre Cristòfol on vam gaudir de diverses obres d'art contemporani de diferents artistes,una col.lecció que recull el panorama artístic de Catalunya i l'Estat d'Espanya. En definitiva pretén aspirar cap al futur, passant pel present pero no mirant el passat.
Allí vam poder veure obres molt vives, que generaven tot tipus de preguntes, on cadascú imaginava coses diferents, on cadascu deixava volar la seva imaginació.
La veritat és que ens ho vam passar molt , va ser una visita guiada molt pràctica, on tots vam participar-hi molt de forma activa.
Després de la visita, vam treballar en el taller Enganxa't, on nosaltres mateixos podiem construir amb diferent material el nostre propi adhesiu transformat en una petita obra d'art.
En definitva, va ser un matí molt entretingut i a la vegada didàctic.
La experiència ens ha agradat molt, i de ben segur que ho tornarem a repetir, la vinculació amb l'art, la creació i tot el que conforma el món artístic ens interessa i ens agrada.
La pròxima exposició que visitarem serà la de Salut Mental, on nosaltres hi hem participat, serà gratificant veure les nostres obres en un centre d'Art on hi tenen cabuda grans artistes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada