19 d’octubre del 2011

I TROBADA TENNIS TAULA ACELL LLEIDA- CTT BORGES

El passat dissabte 15 d‘octubre de 2011 va tenir lloc la primera de les trobades de Tennis Taula que la Federació ACELL ha organitzat a Lleida amb el suport del CTT Borges, que cedeix desinteressadament tota la seva estructura perquè es puguin celebrar aquestes trobades i perquè les persones amb discapacitat intel·lectual puguin gaudir d’aquest esport en un àmbit totalment normalitzat.
A aquesta trobada es van inscriure un total de 36 esportistes de quatre centres diferents: APROMI de Juneda, ACUDAM de Mollerussa, ALBA de Tàrrega i L’Estel de Balaguer. El nostre Club era el primer any què hi participàvem, ja què l'any passat jugàvem a la lliga inter-clubs de bàsquet.
Les competicions es van dividir en primera, segona i tercera divisió; els nostres esportistes van competir a segona i tercera.
Cal dir, què els nivells dels participants eren molt igualats, sent així una separació de categories molt ajustada.
Els esportistes que van participar en aquesta Trobada van ser:
- Juanjo, Oscar, Xavier, Jose Antonio i Juan Carlos.
Tot i ser el primer cop què participavem en aquesta lliga, els resultats van ser molt positius, els esportistes es van esforçar al màxim. No oblidem què encara ens queda molta lliga i molt entrenament!!


 
El Jose Antonio competeix amb en Santi d'Apromi!!

El Juanjo competeix amb el seu company d'Acudam!!

La competició està molt renyida entre el Xavier i el Josep Mª!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada