24 d’octubre del 2012

FUNDACIÓ AGRUPACIÓ MÚTUA


Des del Club Esportiu L’Estel creiem que la pràctica esportiva és una forma molt bona d’augmentar el benestar de les persones. Ja fa tres anys vam iniciar un Programa d’Activitats Físiques Adaptades i d’Integració que inclou, entre altres activitats, el Programa de Gimnàstica Rítmica Adaptada.

La gimnàstica rítmica sembla en principi una disciplina esportiva molt exigent, competitiva, individualitzada i que requereix d’unes capacitats físiques molt altes. Però ens vam adonar que podíem aprofitar aquesta disciplina per aconseguir el que buscàvem: una millora de les habilitats físiques i cognitives dels participants en l’activitat i augmentar així el seu benestar físic i emocional i, alhora, participar de les activitats esportives i artístiques que es desenvolupen a la nostra ciutat.

El Programa de Gimnàstica Rítmica Adaptada i d’Integració el vam iniciar amb molta il·lusió però amb l’incertesa que el poguéssim dur a terme amb plena totalitat, ja que estàvem pendents de la incorporació de nous recursos materials adequats per la realització del Programa. Per aquest motiu vam iniciar una recerca de recursos econòmics que ens permetessin aconseguir el material que necessitàvem per poder realitzar el Programa amb les màximes garanties possibles. Una de les entitats que ha aportat part d’aquests recursos ha estat Agrupació Mútua, a qui volem agrair l’interès i disponibilitat per col·laborar amb nosaltres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada