20 d’octubre del 2010

MEETING INTERNACIONAL FIGUERES 2010

Aquest divendres, dia 22 d'octubre, 8 esportistes del Club Esportiu l'Estel, marxen direcció a Figueres per competir al Meeting Internacional Special Olympics Figueres 2010, aquesta és una competició per a esportistes amb discapacitat intel.lectual que durant l'any practiquen diferents disciplines. Es celebrarà a la ciutat de Figueres del 22 al 24 d'octubre de 2010 i aplegarà a més de 1.300 esportistes acompanyats per més de 260 tècnics, els quals arribaran de Catalunya, Castella La Manxa, Castella i Lleó, Galicia i Múrcia, a més de les delegacions d'Andorra, Anglaterra, Dinamarca, Everton FC, Itàlia, Mònaco i Veneçuela. Uns esportistes ens faran gaudir de les habilitats en les següents disciplines esportives: futbol, bàsquet, petanca, atletisme, tennis, tennis-taula, gimnàstica, handbol i natació.

El Meeting ofereix a aquests esportistes l'oportunitat de desenvolupar les seves aptituds físiques i l'esperit de superació gaudint de moments d'alegria i compartint resultats, habilitats i companyia amb els familiars, altres esportistes, voluntaris i amb la comunitat en general.
Els principals objectius d'aquest Meeting són tres:
- Dur a terme una competició esportiva per a persones amb discapacitat intel.lectual, visible socialment, amb diverses disciplines i de caire internacional.
- La promoció de l'esport entre les persones amb discapacitat intel.lectual, sumant beneficis a la seva millora de la qualitat de vida.
- Servir d'altaveu i donar a conèixer al món la realitat de les persones amb discapacitat intel.lectual i per tant, fer visible la capacitat d'integració i la necessitat d'acceptació per part de la societat.

Per part del Club Esportiu L'Estel participen:
Disciplina de Tennis Taula: Cristobal Campoy, Juanjo Garcia i Juan Carlos Giménez. Disciplina d'Atletisme ( Cursa de velocitat 100m. i llançament de pes): Teresa Corretja, Òscar Fargues, Xavier Garcia, Mònica Morell i Jèssica Vidal.
La gala d'inauguració d'aquest Meeting serà retransmesa en directe pel Canal 33 i en connexions en directe al Telenotícies vespre de TV3. Aquesta cerimònia inaugura també les emissions del nou Canal d'Esport ( Esport 3 ).
Dia: Divendres, 22 d'octubre de 2010.
Hora: de 20:00h a 21.30h.



Desitgem poder gaudir d'aquesta experiència i intentar millorar com a esportistes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada