7 de febrer de 2011

PARTIT DE FUTBOL DEL FC BALAGUER I EL VILAFRANCA FC

Aquest passat diumenge 6 de febrer de 2011 es va presentar de manera pública el conveni de col.laboració entre el Club de Futbol Balaguer i l'Associació de Disminuïts l'Estel de Balaguer, signat el passat 1 de febrer de 2011.

Per aquest motiu, un grup de nois de l'Associació van sortir al camp de Futbol amb els jugadors del Primer Equip i es van fer una foto conjunta abans de l'inici del partit corresponent a la 24a. jornada de lliga de tercera divisió contra el Vilfranca FC.
Els nois i noies s'ho van passar molt bé durant tot el partit animant l'equip local tot i que al final el Balaguer no es va poder endur la victoria, ja que malauradament van perdre 1 a 2.
L'Equip del FC Balaguer amb alguns dels nostres nois!!
Aquest conveni de col.laboració és el fruit d'uns mesos de treball entre els tècnics de les dues entitats després que el CF Balaguer fes la proposta a l'Associació L'Estel. Una de les primeres activitats, que ja s'ha dut a terme durant aquesta temporada 200-2011, ha estat l'assistència d'un grup de nois de l'Associació a un dels entrenaments del Primer Equip del CF Balaguer durant el mes d'octubre i on van entrenar amb els jugadors de manera conjunta.
Altres activitats que s'organitzaran seran l'assistència dels esportistes de l'Associació a un desplaçament del Primer Equip, i durant el mes d'abril tindrà lloc una Trobada Ocupacional a les instal.lacions del CF Balaguer. En aquesta Trobada de Futbol assistiran esportistes amb discapacitat intel.lectual de diferents centres de les comarques de Lleida.

També s'emmarca dins d'aquest conveni de col.laboració la prestació de voluntariat per part d'una persona amb discapacitat intel.lectual de l'Associació dins el cos tècnic del Primer Equip del CF Balaguer.

Aquest conveni de col.laboració serà prorrogable cada temporada i ambdues entitats esperem que les activitats realitzades es consolidin amb el temps.
Signatura del conveni!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada