21 de febrer del 2011

TROBADA OCUPACIONAL A MOLLERUSSA

El passat dijous dia 17 de febrer de 2011, vam celebrar una nova trobada ocupacional a Mollerussa. El tema principal d'aquesta era un Escala N'Hi-fi, els nois i noies en els seus respectius centres, van preparar unes cançons amb ball i diferents coreografies, que el dia de la trobada exposarien als seus companys.

Els nostre nois/es van preparar dues cançons molt conegudes i escoltades en aquests temps, eren Sick of Love de Robert Ramírez i Bad Romance de la famosa i extravagant Lady Gaga, tot un éxit durant l'any 2010.
Els nostres nois mirant les actuacions dels seus companys!!
Vam estar varis dies assajant, i preparant el vestuari d'aquestes dues cançons, per tal de que el gran dia poguéssim actuar com a vertaders artistes.Vam estar tot el matí, al teatre de Mollerussa, veient i participant de les actuacions musicals.Ens ho vam passar molt bé, desprès de tantes actuacions vam anar a dinar en una residència, que molt amablement Acudam ens va deixar, allí vam poder dinar amb els companys dels altres centres, i desprès de dinar, vam fer una estona de ball.
Estem a punt de dinar!!
Va ser una trobada molt divertida, participativa, i com no molt musical!

Us volem dir que aquest divendres dia 25 de febrer, celebrem el nostre Escala N'Hi-fi amb els companys de l'escola, hi esteu tots convidats!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada