14 de març del 2011

NOVA ETAPA AL TALLER PROVISIONAL

Com molts ja sabeu, al taller Estel estem d'obres, estem fent una ampliació per tal de millorar les nostres instal.lacions.
Degut a aquesta ampliació, ens hem hagut de traslladar a un local provisional, el qual està situat a la carretera de Camarasa, on disposem d'una planta baixa, on es troben els nois/es de mobilitat reduïda, i un altell on estem la resta. Aquest local consta de varies sales, cosa que facilita el treball a tots.
Aquesta és la segona setmana, que ens trobem en el nou taller provisional, la veritat és que no ens podem queixar, perque el nou local és força ampli, agradable i adequat, per a poder treballar tranquil.lament, i així produïr un major benestar per a tots.

Quan vam haver de deixar el taller en el qual molts hem estat treballant durant  molts i molts anys, ens va fer una mica de pena, perquè allí hem viscut moltes coses, i tenim moltes experiències i anècdotes, però per altra banda, també estàvem contents, perquè el proper cop que veiéssim la nova ampliació, el taller s'hauria convertit en un espai de treball més ampli i reconfortant per a tots, nois i noies i professionals.

Per tal de despedir-nos de l'antic taller, el que vam fer va ser pintar les parets, fent murals, dibuixos, i posant els nostres noms, va ser una activitat molt divertida i satisfactòria.

La Jéssica, el Juanjo, el Miquel i la Glòria pintant una de les parets de l'antic taller!
Desitgem que el nou taller estigui ben aviat acabat, i puguem gaudir tots de la nova infrastructura, la qual ens ha costat tants esforços i ens aportarà una major qualitat de vida, que els nostres nois/es tant es mereixen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada