17 de maig del 2011

TROBADA OCUPACIONAL A CERVERA!!

El passat dijous dia 12 de maig, un grup de nois/es del taller: Neus Closa, MªAlba, Glòria, Jorge, MªRosa, Anna Gros, Jordi Sàries, Pere i MªClara, vam participar en una Trobada Ocupacional D'Orientació a la ciutat de Cervera.
Aquesta trobada està emmarcada dins dels actes de celebració del 5é. Aniversari del Centre Ocupacional l'Espígol de Cervera.
La trobada es va dividir en tres nivells segons la mobilitat del grup, nosaltres vam participar en el segon nivell, on havíem de fer un curt recorregut per la ciutat de Cervera. Ens van donar un mapa de la ciutat amb punts marcats on havíem de localitzar les balisses de color blau o verd, i apuntar la lletra què hi posava en aquestes, també ens van proporcionar  un seguit de pistes per ajudar-nos a llegir el mapa.
Era el primer cop que els nois/es s'orientaven sols a través d'un mapa, la veritat es que se'n van sortir força bé, fou un treball en equip, en definitiva dir què va ser una trobada entretinguda, on vam poder conèixer d'una manera didàctica els llocs més emblemàtics de la ciutat.
Desprès de tanta activitat, vam anar a dinar tots junts al polisportiu de la ciutat. El catèring ens el van servir els nostres companys de l'Associació Alba des del seu servei d'El gat del Rosal.
Quan vam acabar de dinar, vam poder passar una estona agradable ballant amb els nostres amics dels altres centres, ens ho vam passar molt bé!!

1 comentari:

  1. Ei noies i nois, quina aventura urbana per Cervera! us va agradar? nous va sortir cap bruixa o bruixot?, com aquests de la Segarra cada estiu fan la festa de les bruixes potser ser us en va colar alguna per allí, jejejejeje.

    Una abraçada.

    Montse M.

    ResponElimina