21 de juny del 2011

23NA EDICIÓ DE LA NIT DE L’ESPORT 2011. BALAGUER

El passat divendres dia 17 de juny de 2011 es va celebrar al Teatre Municipal de Balaguer la 23a edició de la Nit de L’Esport.
Aquest any el Club Esportiu l’Estel va nominar a 8 esportistes que van participar al I Meeting Internacional Special Olympics-Acell celebrat a Figueres el passat mes d’octubre de 2010. En aquest Meeting hi van participar més de 1300 esportistes de diferents comunitats i països.

Els resultats del Club Esportiu L’Estel van ser molt bons i els esportistes van millorar moltes marques personals.

En la disciplina d’Atletisme van competir els següents esportistes:
Mònica Morell, Teresa Corretja, Jèssica Vidal, Òscar Fargues i Xavier Garcia. Van competir en les disciplines de cursa de velocitat de 100 metres i llançament de pes. Els resultats van ser els següents:

Cursa de velocitat 100 metres: una medalla de plata, una de bronze, una quarta posició i dues cinquenes posicions.
Concurs de llançament de pes: tres medalles d’or, una de bronze i una sisena posició.

Cal destacar que aquests esportistes van participar a la sèrie 1 de la seva categoria, és a dir, que van competir contra els millors dels altres clubs.

En la disciplina de Tennis Taula Nivell III, per part del Club Esportiu L’Estel hi van participar el Juanjo Garcia, Juan Carlos Giménez i el Cristòbal Campoy, que van competir amb 200 esportistes més. Els resultats van ser: una medalla de bronze, una cinquena posició i una sisena posició.

Aquest any era el primer que el nostre club participava a la disciplina de Tennis Taula per la qual cosa estem molt satisfets dels resultats obtinguts.
Fent la foto amb les autoritats!

Amb part del grup de nominats de la present edició.
Des del Club Esportiu L’Estel volem aprofitar aquesta ocasió per agrair a tota la gent que ens ha donat suport per a què aquests resultats hagin estat tan favorables, especialment a la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Balaguer per la seva dedicació i agrair totes les facilitats que ens han donat en el dia a dia a l’hora d’organitzar i/o participar de tots els esdeveniments esportius que hem realitzats durant tota la temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada