17 de juny de 2011

JA HEM TORNAT DEL NOSTRE VIATGE D'ESTIU!!

La setmana passada vam fer el nostre tan esperat viatge d'estiu, aquest any el destí era Peníscola, petita península amurallada envoltada de mar.
Vam marxar el dilluns dia 6 de juny, plens d'il.lusió vam emprendre el camí direcció a Cambrils, on vam aprofitar per parar una estoneta al Parc dels Pescadors, per tal de reposar una mica, i després dirigir-nos cap a Peníscola.
Descansem una estona al Parc dels Pescadors!!
El dilluns per la tarda després d'haver dinat i descansat una estona, vam visitar el Castell del Papa Luna, fortificació amb una gran historia. Allí va ser on va residir fins a la seva mort el papa Benet XIII, més conegut com Papa Luna, el seu hoste més cèlebre i el que li ha donat més fama, i que convertí aquest petit enclavament de la costa valenciana en una de les pontifícies de la cristiandat occidental durant 20 anys aproximadament. 
La Teresa des del punt més alt del castell!!
Ens fem una foto a la sala d'armes!!
Reposem una mica i aprofitem per fer una bona foto!!!
Pugem per les escales que duien al segon nivell del castell!!!
Papa Luna fou un personatge del qual hi han moltes llegendes sobre la seva persona, una curiositat és que la dita castellana coneguda com "Seguir en sus trece", la va fer famosa ell amb la seva tossuderia, la frase fa referència al seu nom.
La visita al Castell ens va agradar moltíssim, després vam visitar també el casc antic de Peníscola, i vam aprofitar per a passejar pels seus estrets i bonics carrers.
Una altra de les activitats programades fou una excursió turística amb un trenet que ens duia a veure els llocs  més emblemàtics de la ciutat i les seves precioses cales.
Estem molt contents de començar la ruta!!

Fem una ruta amb el trenet!!
Una excursió que no ens podíem perdre, era la visita a Morella, terme municipal més gran de la província de Castelló i un dels més grans de la Comunitat Valenciana.

 Morella és coneguda per la seva història, famosa per les seves mostres d'art, i pel seu majestuós castell situat dalt d'un turó, i una muralla que envolta tot el terme.
Vam fer una visita guiada a l'Ajuntament de Morella, i després vam fer una visita a la famosa basílica Santa Maria la Mayor, patrona de la localitat.

Hem pujat a veure la basílica!!

Estem molt atents escoltant el què ens expliquen!!
Una de les activitats més esperades pels nois/es del taller era la de poder veure la platja de ben a prop i aquells qui eren més agosarats fins i tot poder-s'hi banyar. Vam disfrutar molt durant el matí del dijous, perquè a tots ens agrada molt la platja, allí tots vam poder gaudir de diverses activitats mentres uns quants jugaven a voleibol, uns altres gaudien passejant per la voreta del mar, i d'altres fent jocs dins l'aigua, tot i que aquesta estava molt freda.

Prenem una mica el sol!!!
Després de la platja, vam anar una estona a la piscina de l'hotel, ens ho vam passar molt bé, fou un matí ben complert, divertit i agradable.

La MªRosa no para de nedar a la piscina de l'hotel!!
El dijous per la tarda, vam anar a una bolera, situada en un centre comercial a Benicarló, allí vam poder passar tots una tarda ben entretinguda mostrant les nostres habilitats en el joc.

La Mònica es prepara per a llançar la bola!!

Mirem com van les puntuacions!!

Ens ho vam passar molt bé jugant a les bitlles, passejant pel centre comercial i prenent un refresc en una de les seves terrasses.

Prenem un refresc després de jugar a la bolera!!

El divendres, era el dia de despedir-nos de Peníscola, tot i tenir ganes de veure als nostres familiars també ens envoltava una mena d'enyorança, ja que era el dia de marxar cap a casa i deixar enrere aquells dies de diversió, alegria i disbauxa, on ens ho havíem passat tant bé, i a més aquest any compartíem viatge amb els nostres companys del taller Claror de La Seu d'Urgell, era el primer cop que coincidíem, tot i això fou una experiència molt positiva i enriquidora.


L'últim dia vàrem aprofitar per visitar la fàbrica d'arrossos Montsià d'Amposta, allí vam fer una visita guiada a la fàbrica on se'ns explicava tot el procés de l'arròs des de que es recollia al camp fins que era encapsat preparat per a vendre.
Ens ensenyen la màquina que desgrana l'arròs!!!

Estem molt atents escoltant la explicació!!
 Després de la visita a la fabrica vam fer un petit passeig per Amposta fent temps per a l'hora de dinar. I després de dinar arribava el moment de tornar cap a Balaguer, i veure les nostres famílies i amics!

Hem de dir que el viatge ens va agradar moltíssim, vam gaudir molt tots, ens ho vam passar d'allò més bé, el hotel ens va agradar molt i sobretot la ballaruga de la nit, esperem que l'any vinent el viatge d'estiu, que esperem sempre tots amb moltes ganes, sigui tant divertit i agradable com aquest any, ara ja només ens toca esperar a l'any vinent!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada