21 de febrer del 2012

TROBADA OCUPACIONAL ESCALA N'HI-FI

El passat dijous 16 de febrer, un grup de nois/es del taller vam participar d'una trobada ocupacional que va tenir lloc a Mollerussa, la temàtica d'aquesta era una Escala N'hi-fi.
Van participar-hi un total d'11 centres ocupacionals, cada centre havia de preparar unes actuacions, les quals mostrarien als seus companys durant el matí de la trobada. Els nois/es del taller l'Estel, vam interpretar la tant escoltada cançó d'aquest any "Ai si eu te pego" de Michael Teló, i la cançó "On the floor" de la gran Jennifer López.
Les actuacions van ser molt variades es van interpretar cançons com: The Communars, Camela, Fangoria, Pimpinela i inclòs un gag de tennis del Tricicle.
Els participants van mostrar les seves dots artístiques, i van passar un matí musical i molt divertit.
Després de totes les actuacions, tots els artistes, van anar a dinar junts a la residència Acudam. I per acabar, com no, un ball, per finalitzar una trobada tant alegre.

La Yanina, una de les participants d'aquesta trobada, la defineix com: "una trobada de les més divertides, i de les que m'ho passo més bé!!

La Yanina, la Mónica, la Jéssica, el Juan Carlos, la Xose, l'Óscar, la Maria i la Montse están molt contents d'haver participat d'aquesta trobada!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada