1 de març del 2012

ESCALA N'HI-FI!!!

El passat divendres dia 24 de febrer, els nois/es del taller juntament amb els nostres companys de l'escola vam participar en l'escala n'hi-fi que celebrem cada any en motiu de l'arribada del carnaval.

Aquest any els nois/es del taller vam representar cinc cançons molt animades: Move like Jagger de Maroon Five, Ai si eu ti pego de Michel Telo, On the floor de la famosa Jennifer López, Amarte bien de Carlos Baute, i una ranxera molt coneguda Juan Charrasqueado del cantant Antonio Fernández.

Durant dies assagem de valent les nostres actuacions musicals, preparem el vestuari, i construïm el material necessari, per a que els números que interpretem siguin el més complerts possibles, ens convertim en vertaderes estrelles de la música, per un dia.

La Maria ajuda a pintar els barrets per a l'actuació dels mariachis!!

L'Andreu i l'Anna Gros s'ho passen molt bé pintant!!


 La Neus ajuda a la Cristina a pintar!!
Aquest any, com podeu veure a les fotos, vam treballar molt, vam fabricar barrets que durien els nois/es que farien de mariachis, unes guitarres, i uns barrets per interpretar la cançó anglesa de Maroon Five.

L'Escala N'Hi-fi fou tot un èxit, tant els nois/es del taller com els nens i nenes de la escola van demostrar les seves habilitats musicals, i s'ho van passar d'allò més bé.

Alguns nois/es del taller quan se'ls hi pregunta per les seves actuacions i que en pensen d'aquest escala n'hi-fi contesten el següent:

"Me lo he pasado muy bien, me gusta mucho la música y bailar "- això ens diu el José Antonio.
"M'ha agradat molt fer de presentador i també m'ha agradat fer la cançó de Amarte Bien de Carlos Baute", comenta el Miquel Lleopart.
"A mi m'ha agradat tot" contesta content l'Aleix Marcelino.

Si voleu veure un resum de tot el que vam fer durant el nostre escala n'hi-fi feu clic en el vídeo següent, esperem què us agradi molt:

http://youtu.be/Uml984fFFRQ


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada