28 de març del 2011

CAMPIONAT TERRITORIAL DE NATACIÓ

El 19 de març els nostres nois/es van participar en el Campionat Territorial de Natació, que es celebra anualment organitzat per l'Acell. El campionat es va dur a terme a les instal.lacions de Mollerussa, condicionades i adaptades per a competir.
Els nostres nois/es van participar en els diferents estils: braça, crol, i esquena, a més també vam competir en la modalitat sense estil i en les proves adaptades, això permetia que molts dels nostres esportistes hi puguessin participar, cadascun en la seva modalitat corresponent.
Els nostres esportistes,durant l'any entrenen de valent a la piscina coberta de Balaguer, allí aprenen els diferents estils, aprenen a nedar correctament, i a preparar-se adequadament per a la competició, gaudeixen d'un esport normalitzat adaptat al seu nivell, l'esport constant és fonamental.
Els resultats van ser molt positius, vam obtenir dues medalles d'or, que van guanyar la Yanina Solange i el José Antonio Estévez, i vam obtenir unes bones classificacions en els diferents estils i en les proves adaptades.
Les nostres esportistes gaudint de la competició!!
Tots els esportistes van gaudir de la competició al màxim,s'ho van passar d'alló més bé, va ser una jornada molt positiva per a tots, on els nostres nois/es van demostrar un cop més que són uns grans competidors!!
El Cristobal mostra orgullós la medalla que ha guanyat!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada