14 d’abril del 2011

JORNADA FOOTBALL AMERICÀ "FOOTBALL PARA TODOS"

 El passat dissabte, 9 d’abril, set nois/es del taller: la Teresa, el Juanjo, el Juan Carlos, la Fanny, l’Óscar, el Xavier Garcia i el Cristóbal, van ser convidats al Complex Esportiu Hospitalet Nord, de l’Hospitalet a gaudir d’unes jornades esportives, participatives i dinàmiques del football Americà.
Primerament se’ls va fer una breu explicació del Club Football Americà i del projecte “Football para todos”, i de les normes del Football Flag, esport que nosaltres desconeixíem fins al moment.

El Juanjo defensant!!

El Cristobal jugant al Football Flag!!



Desprès de la teoria venia la pràctica, els nois/es van jugar al football flag amb una sèrie de partits i portaren a la pràctica tot el que els havien explicat d'aquest nou joc, van gaudir plenament d’aquest esport novedòs i alhora engrescador, van disfrutar molt jugant-hi.
Desprès de tant d’exercici, se’ls va convidar a dinar, i se’ls va obsequiar també amb una gorra i una samarreta , a més d'una medalla de participació per cadascun.
L'Òscar rebent la medalla de participació!!

A la tarda van poder gaudir d’un partit de categoria de la Lliga Europea de Football Americà entre els Pioners de l’Hospitalet i el Parma Panthers d’Itàlia, partit molt disputat, i emocionant.
Va ser una jornada molt complerta, on els nois/es van estar molt contents d’haver-hi participat, el football flag, els va encantar,de ben segur que hi tornaran a jugar algun dia!!
Volem fer una menció especial a la Sílvia Merino (responsable de Comunicació del Club) i al Club Pioners l’Hospitalet, per la seva amabilitat mostrada i la especial atenció que ens van oferir.
Els Pioners de l'Hospitalet surten al camp a guanyar!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada