16 de maig del 2011

ASSAIG DEL TEATRE!!

Durant tot el curs un cop a la setmana els nois/es del taller i la escola l'Estel, participen de l'activitat de teatre i dansa, amb dos professors reglats: l'Albert i la Sara.
L'Albert és el professor de dansa i la Sara la de teatre, junts treballen durant el curs per a preparar l'obra que a finals de maig representarem al Teatre Municipal de Balaguer. Aquest any l'obra és "La Volta al Món en 80 dies", adaptació de la famosa novel.la de l'escriptor Juli Verne.
Pels qui no la coneixeu l'obra tracta d'un protagonista Willy Fogg que abandona la seva vida d'escrupolosa disciplina per a complir una aposta feta amb els seus amics comprometent-se a donar la volta al món en tant sols 80 dies, viatjant per Rússia, Índia, Xina, Amèrica, França, Egipte i Mèxic, amb tots els mitjans de transport possibles d'aquella època: tren, elefant, vaixell,..., durant els viatges ha de lluitar contra tot tipus d'obstacles.
És una obra que us agradarà molt de veure, us esperem a tots aquest divendres 20 de maig a les 16h. de la tarda al Teatre Municipal de Balaguer.
Hem de dir que l'Escola de Música de Balaguer s'ha ofert voluntàriament a participar un cop més amb nosaltres, acompanyant-nos amb la seva música de cambra.

Si voleu veure com hem assajat aquesta obra, cliqueu en el vídeo!!

1 comentari:

  1. Hola son els companys de Taller Claror estaba molt bonic la fotos de treatra a ver si el año que viene podemos ir a veros sois muy guapos.A la playa de Peñiscola va a pasar molt be a jugar a raquetas el año que biene PODEMOS TONAR OTRA BEGADA. LAS CHICAS Y LOS CHICOS DE TALLER CLAROR

    ResponElimina