4 de juliol del 2011

SORTIDA AMB PIRAGÜES!!

Durant el mes de juliol de 2011 estem realitzant l’activitat de Piragüisme Adaptat, els objectius d’aquesta activitat són els següents:

-         Fomentar la integració i la pràctica del piragüisme entre les persones amb discapacitat intel·lectual.
-         Executar amb relativa correcció i eficàcia tècnica els desplaçaments bàsics.
-         Identificar els elements fonamentals de l'embarcació i de la tècnica del rem.
-         Consolidar actituds per a l'adopció d’hàbits saludables en la pràctica física i esportiva en un marc social agradable i de treball respectant les normes de seguretat i del grup.
-         Comportar-se d'una forma respectuosa amb el material a utilitzar cooperant en activitats de grup i en l'organització de les tasques.
-         Comprendre la importància d'una actitud positiva en la conservació d'un medi natural proper motivant els usuaris a ocupar el seu temps lliure amb una activitat esportiva i lúdica.

El passat divendres 1 de juliol vam fer una travessia amb piragües amb un grup de nois/es del Taller de 12 a 16h. Va ser una experiència molt divertida.
Volem agrair a l’Associació Piragüística de Balaguer la seva col·laboració desinteressada cedint-nos el material necessari per realitzar aquesta activitat, també volem agrair a la Carme i a l’Axel membres de l’Associació per acompanyar-nos durant la travessia i col·laborar amb nosaltres durant tot el dia!!

Per d’altra banda, us volem informar que el passat mes de juny vam signar un conveni del col·laboració entre l’Associació de Disminuïts L’Estel i l’Associació Piragüística de Balaguer per poder realitzar aquesta activitat i crear vincles de col·laboració entre les dues associacions. 

1 comentari:

  1. Que xulo el video!!! i lo bé que s'ho pasen!!! Que no faltin mai aquestes sortides!!! ;)

    ResponElimina