4 de juliol del 2011

TROBADA AQUÀTICA A SUDANELL!!

El passat dijous día 30 de juny de 2011, un grup de nois/es del taller vam participar en l'última trobada del curs a Sudanell. La trobada la vam fer a la piscina municipal del taller Casa Nostra de Sudanell. Consistía en 12 proves de diferents jocs, unes es feien dins de la piscina, com un joc de pilotes, lluita de xurros, jocs amb cèrcols i la resta de proves es realitzaven fora de la piscina: joc de bitlles, de bolos, frisbee, diana gegant, croquet, estics, indiaques i paracaigudes.

Cada grup participava lliurement de les proves, i amb l'ordre que ells preferien, tot i que totes les proves eren molt divertides. Les que més ens van agradar a nosaltres foren les de dins de l'aigua, en aquestes ens ho vam passar especialment bé ja que el temps ens convidava a refrescar-nos.
Després de les proves, un dels monitors de Casa Nostra ens va fer una divertida classe d'Aquagym.Vam fer uns quants exercicis de manteniment realitzats al compàs de diverses músiques, l'aquagym és una activitat completa, senzilla i molt divertida.

Després de tant exercici i jocs, tots els participants vam anar a dinar junts en una zona que els nostres companys de Casa Nostra ens van habilitar. Hem de dir que el dinar estava molt bo, ens va agradar moltísssim.
Quan vam acabar de dinar vam tornar a anar a la piscina a disfrutar d'una estona de relax prenent una mica el sol o bé els qui volien banyant-se lliurement.
Va ser una trobada molt agradable, ens ho vam passar molt bé, cal dir que és una de les trobades més esperades durant l'any!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada