29 de juny del 2012

GALA DE L’ESPORT, 22 DE JUNY DE 2012. BALAGUER

El passat divendres dia 22 de juny de 2012, van tenir lloc a les piscines municipals del Secà de Balaguer, la 24a edició de la Gala de l'Esport a Balaguer. 

Aquest any, és va recuperar el format de celebració amb sopar, durant aquest es van presentar els candidats a cada categoria de totes les entitats esportives de Balaguer.

Per part del Club Esportiu L’Estel es va nominar a la Jèssica Vidal i a la Mònica Morell, ambdues per en la categoria individual gènere femení Sènior. 

Les nominades en categoria indvidual femení sènior
La Jèssica va participar el passat mes de desembre de 2011, al Meeting Internacional de Natació “Special Gran Prix 2011″ celebrat a Sardenya (Itàlia). Els resultats finals de la Jèssica van estar: argent 50 metres lliures i argent 50 metres esquena. La ciutat italiana de Portoscuso va ser l’escenari d’aquest esdeveniment internacional.

La Mònica Morell, va participar el passat cap de setmana (15, 16 i 17 de juny de 2012) al Campionat Inter-autonòmic d’Atletisme celebrat a Galícia (Santiago de Compostela), la Mònica participava en la modalitat de cursa de velocitat de 100 metres, cursa de relleus 4x25metres i llançament de pes, va aconseguir  medalles de plata i una de bronze.

Els premis i classificacions en cada una de les categories i de tot el conjunt d’aspirants i candidats van sortir escollits per un jurat tècnic format per 4 persones vinculades al mon de l’esport, amb vot neutral i amb formació tècnica.

En la categoria individual gènere femení Sènior la Jèssica Vidal es va proclamar com a guanyadora de la categoria i la Mònica va quedar en tercera posició! 

La Jèssica i la Mònica amb els seus respectius trofeus.

Des del Club Esportiu L’Estel volem aprofitar aquesta ocasió per agrair a tota la gent que ens ha donat suport per a què aquests resultats hagin estat tan favorables, especialment a la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Balaguer per la seva dedicació i agrair totes les facilitats que ens han donat en el dia a dia a l’hora d’organitzar i/o participar de tots els esdeveniments esportius que hem realitzats durant tota la temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada