29 de juny del 2012

TROBADA OCUPACIONAL PIRAGÜISME. 28 DE JUNY DE 2012. SANT LLORENÇ DE MONTGAI.

Ahir dijous dia 28 de juny de 2012, va tenir lloc al Pantà de Sant Llorenç de Montgai, una Trobada Ocupacional de Piragüisme del present curs 2011-2012. Aquesta estava organitzada pel Taller L’Estel i l’Associació Piragüística de Balaguer, amb el suport de la Federació Catalana de Piragüisme i la Regidoria d’Esports de Balaguer.

Hi vam participar al voltant de 50 persones de 5 centres de la província de Lleida (Shalom, Alba, Sant Joan de Déu, Talma i L’Estel) i vam navegar amb piragües de diferents tipus i adaptacions durant tot el matí, també vam poder banyar-nos al pantà i en acabar vam dinar tots plegats al Casal de Sant Llorenç de Montgai. 
Palejant pel pantà

Els primers en banyar-se!
Aquesta Trobada va permetre que persones amb diferents capacitats poguéssim gaudir d’un esport tant poc habitual com és el piragüisme, d’una forma molt lúdica i a l’abast de tothom.

Foto de tots els participants a la Trobada!
Volem agrair a la Carme Adell, membre de l’Associació Piragüística de Balaguer i als voluntaris Sara i Claudio, per col·laborar amb nosaltres en les tasques d’organització i suport durant tot el dia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada