20 de març del 2012

L’ESTEL BARÇA vs L’ESTEL NBA 16.03.12

Els companys i companyes de l’Escola, durant tota la setmana del 12 al 16 de març, han celebrat la setmana cultural 2012, aquesta setmana tenia com a centre d’interès el Corremón, que paral·lelament també es celebrava a la nostra ciutat.


El divendres dia 16 de març, ens van convidar a participar en un partit de bàsquet, ja que el divendres feien activitats relacionades amb el continent d’Amèrica, com ja sabeu Estats Units té la millor lliga de bàsquet de tot el món, la NBA, per aquest motiu vam voler simular un partit de bàsquet amb molt nivell.



L'Albert apunt de fer una cistella!

Els nois i noies de l’Escola eren l’equip local i per aquest motiu es deien: L’ESTEL BARÇA, els nois/es del Taller érem els visitants i ens dèiem L’ESTEL NBA.


El Genís llença un tir lliure.
 Tots dos equips anàvem amb les equipacions reglamentàries i durant els temps morts i descansos vam poder gaudir de tot l’espectacle americà, balls de les cheerleaders, concursos de tirs, beguda per a tothom ,etc. El partit va estar molt disputat, però finalment se’l van endur l’equip local, L’ESTEL BARÇA.


Foto de grup: L'ESTEL BARÇA + L'ESTEL NBA
Tant els jugadors/es com els afeccionats, vam poder gaudir d’una tarda diferent i ja tenim ganes de poder-ho repetir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada