14 de març del 2012

XXI CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BÀSQUET ACELL-SPECIAL OLYMPICS 2012

Els passats dies 10 I 11 de marc es va celebrar a la ciutat de Blanes, el XXI Campionat de Catalunya de Bàsquet Acell-Special Olympics 2012.

El Club Esportiu l’Estel va participar-hi amb sis dels seus esportistes, aquests foren: la Xose, la Cristina, la MªRosa, el Joan Ramon, el Miquel i l’Aureli.
Els esportistes del Club Esportiu l'Estel!!
Els esportistes van participar en les proves adaptades de nivell IV, competint amb equips amb esportistes d’altres centres.

Les proves tenien tres parts:

     1. Dribbling: en una pista de 10m de llargada havien de recórrer tota la distancia botant, i al’arribada a l’altre costat donar-la al seu company, guanyava l’equip que arribava abans.
El Miquel fent la prova de dribbling!!
La MªRosa fa molt bé la prova!!

    2. Passada: en un espai de 1.5x1.5 metres i a una distancia de 2 metres entre espai i espai, havien de passar-se la pilota durant 30 segons, guanyava qui més passades bones feia.

El Joan Ramon i la MªRosa formen un bon equip!!
El Miquel i la Cristina competeixen contra els companys d'Acudam!!
   3. Tir: 4 posicions de tir per cada equip, havien de llançar una vegada cada jugador, agafant el rebot, i a mesura que feien cistella anaven avançant de posició, guanyava l’equip que acabava abans o feia més cistelles.

La MªRosa ha fet una bona cistella!
 Els resultats finals foren molt bons, l’equip compost pel Miquel I la Cristina van guanyar una merescuda medalla de plata, la MªRosa I el Joan Ramon van quedar en tercer lloc aconseguint una medalla de bronze, I l’equip de la Xose I l’Aureli van quedar tercers aconseguint també una medalla de bronze. Els esportistes amb aquests resultats van mostrar el seu esforç i treball dedicat.

El Miquel i la Cristina estàn contents amb els resultats!!

La MªRosa i el Joan Ramon han guanyat una medalla de bronze!!
A més de participar del campionat els esportistes del Club Esportiu l’Estel van poder passar unes bones estones d’esbarjo, i diversió passejant i gaudint de l’ambient càlid de platja. Cal destacar la visita al Club de Vela Blanes, on van poder veure una de les competicions que es va dur a terme el diumenge al matí.
Les embarcacions estàn preparades per la competició!!

L'Aureli, la Maria i el Miquel al Club de Vela!!
La Xose i el Miquel estàn contents dels resultats obtinguts!!

Va ser una cap de setmana on els esportistes s’ho van passar d’allò més bé.

La Xose diu:
“ M’ho he passat molt bé, estic molt contenta, m’agradaria tornar a participar-hi”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada