27 de març del 2012

SETMANA LÚDICO-ESPORTIVA. DEL 26 AL 30 DE MARÇ DE 2012

Aquesta setmana, del 26 al 30 de març de 2012, al Taller i Club Esportiu L’Estel realitzem la Setmana lúdico-esportiva 2012. Fem diferents activitats esportives convencionals i gaudim d’altres esports i/o activitats que no practiquem habitualment. D’altra banda com a novetat d’aquest any, també farem activitats lúdiques poc habituals.

Ahir dilluns dia 26, un grup vam anar amb bicicleta fins a Menàrguens, allí vam dinar i vam tornar cap a Balaguer, ens ho vam passar molt bé, una mica cansat però molt divertit, vam pedalar més de 20 km!

Foto de grup abans de començar la ruta!

Tornant cap a Balaguer!
 Pel matí un altre grup va fer una caminada urbana per Balaguer!!! Vam caminar més de 3km, el dia va acompanyar molt! Un altre grup és va quedar al Taller per fer una sessió d’estimulació multisensorial molt variada!
Parada per esmorzar a la Ruta Urbana!

Per la tarda aquests grups van fer un mural al Taller Creatiu que acabarem el dimecres per poder-lo penjar al Taller i després vam simular una nit a Las Vegas fent jocs d’atzar!

Avui dimarts dia 27 de març, pel matí hem anat tots al Poli a fer l’Assaig general del lipdub del Club Esportiu L’Estel! Ens ha costat situar-nos a totes les escenes, però al final a quedat força bé!! El dimarts dia 17 d’abril farem la gravació oficial!

Preparant l'atrezzo.

CRIDAAAAA!
Per la tarda, un grup hem anat al gimnàs Miranda Gym a fer una classe de manteniment a la sala de màquines, ens ho hem passat molt bé!!!

Tots junts a fora del gimnàs!

Circuit per la sala de màquines!
Un altre grup ens hem quedat al Taller a fer una sessió de Balls de Saló, han sortit varies parelles de competició!

Quin ritme!
I demà..... MÉS!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada